HOUD MOED en HEB LIEF
God zal met je meegaan

Straks bijeen als de dreiging voorbij is

Een gebed van scriba ds. René de Reuver
Psalm 65: ‘De stilte zingt U toe, o Here’
geeft woorden aan mijn gebed in deze tijd van lockdown.

Het lied ‘Stil is de straat overal’ (tekst: Jan Jetse Bol, muziek: Jan Raas) werd in de eerste lockdown bewerkt door Gert Landman voor de coronavieringen van ds. Otto Grevink, in samenwerking met MijnKerk.nl. Nu we naast een steeds langere lockdown ook met een avondklok te maken hebben en de moedeloosheid toeneemt, is het lied opnieuw actueel. ‘Komt er, God, een nieuwe morgen…?’

Stil is de straat overal (lied 1003) - extra coupletten in de tijd van corona

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..

https://t.jwwb.nl/-Z9LffnfcfgZhy3NeDGzMrQ8Uio=/217x0/filters:quality(95)/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fm%2Fn%2Fx%2Ftemp-zjsaktugppgxqzfokhvn%2Frn93o7%2FVeiligDenken_VeiligDoen.pngHierbij het adres van de nieuwe website met alle informatie over de veiligheid bij de PGH en de laatste corona-maatregelen voor de wijken van de Protestantse Gemeente Hoogeveen

Deze website wordt actueel gehouden…https://pknhoogeveen-veiligheid.jouwweb.nl/