Kerkblad Kerkentrommel

De Kerkentrommel, het informatie- en opinieblad voor u!
De Kerkentrommel is het kerkblad van de Protestantse Gemeente Hoogeveen (PGH). Wie een abonnement heeft, ontvangt de Kerkentrommel in 2019  21 keer. Een abonnement op de Kerkentrommel kost sinds 2019 € 27,– per jaar. Het kerkblad ontvangt u om de week. In de zomer en rond Pasen, Pinksteren en Kerst verschijnt de Kerkentrommel één keer per drie weken. De Kerkentrommel is full colour met veel foto’s en telt gemiddeld 32 pagina’s op A4 formaat.

Wat u kunt lezen in de Kerkentrommel
In de Kerkentrommel leest u inspirerende meditaties en artikelen over wat geloven kan betekenen in de praktijk. Ook een toelichting over besluiten van de Algemene Kerkenraad, de wijkkerkenraden en het College van Kerkrentmeesters kunt u hierin vinden. Daarnaast staan de wekelijkse kerkdiensten erin vermeld en het nieuws uit de wijken. Enkele pagina’s met informatie over zangdiensten, concerten en lezingen maken de Kerkentrommel compleet.

Abonnee worden
De meeste leden van de PGH hebben een abonnement. Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de kerkelijke organisatie? Of geïnspireerd raken door artikelen die aansluiten bij trends vanuit onze maatschappij? Voor een abonnement neemt u contact op met !pet visuele communicatie via e-mail kerkentrommel@petonline.nl of telefoon (0528) 200 134.

[Klik hier om u aan te melden als abonnee]

Redactieteam
De redactie bestaat uit de hoofdredacteur, wijkredacteuren, een secretaris, een fotograaf en een predikant. Onder leiding van Ernst-Paul Paans als hoofdredacteur maakt de redactie met veel betrokkenheid de Kerkentrommel. De redactie werkt volgens een redactiestatuut. Deze kunt u opvragen via secretaris@kerkentrommel.nl. Ook andere vragen over de Kerkentrommel kunt u sturen naar dit email-adres van de secretaris.

Adverteren
Heeft u als ondernemer of instelling belangstelling voor het plaatsen van een advertentie in de Kerkentrommel? Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven kunt u krijgen bij !pet visuele communicatie. Dat kan per e-mail kerkentrommel@petonline.nl of telefonisch  (0528) 200 134.

Gratis edities
Wie geen abonnement heeft, maar wel lid van de PGH ontvangt de Kerkentrommel twee keer per jaar gratis in de bus, tijdens Pasen en Kerst. Daarnaast krijgen alle leden van de PGH in het najaar de uitgave van Leeftocht (met toelichting op speciale themabijeenkomsten, lezingen en culturele activiteiten in en buiten de kerk).