Online filmhuis veertigdagentijd

 In de veertigdagentijd nodigen ds. Jolanda Paans, en ik u uit om mee te doen aan een online filmhuis project. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we niet gezamenlijk naar een film kijken in de kerk. Wat we wel kunnen is thuis naar een film kijken en daarover per zoom of mail van gedachten te wisselen. We laten steeds drie Dvd’s van een film circuleren. Op een lijst komen de namen en adressen van de deelnemers te staan. De eerste deelnemer krijgt de film en lijst en geeft deze dan, vóór een bepaalde datum, door aan de volgende op de lijst tot iedereen de film gezien heeft. De bespreking vindt plaats op de donderdagen 25 februari, 11 en 25 maart.
Wanneer u zich opgeeft vermeldt dan uw e-mailadres dan ontvangt u mail met daarin de inlogcode voor de zoom-bespreking. U hoeft dan niet méér te doen dan te klikken op de link. Kunt u niet overweg met zoom dan kunt u uw reactie op de films naar me mailen en zal ik deze doorsturen aan de andere deelnemers.
De films waar we naar gaan kijken zijn:

  1. Des hommes et des dieux

2.The diving bell and the butterfly

  1. Het offer (deze film is te bekijken via www.human.nl/duivelse-dilemmas/2012/het-offer).

 

De beschrijving van deze films kunt u vinden onder het wijknieuws van wijk Zuid. (kerkentrommel)

Wilt u meedoen? Meld u dan aan vóór maandag 15 februari bij ds.dickvandervaart@kpnmail.nl