Goederen transport naar Jambanjelly, Gambia

Wij hopen begin maart weer goederen te sturen naar Gambia en gaan binnekort bananendozen inpakken die verscheept worden via Stichting Bennie helpt Gambia in Coevorden. Wij mogen altijd meeliften en de kosten worden per cubieke meter berekend, ongeveer 7 euro per bananendoos.

 

Heeft u nog iets wat mee kan bv.( Kinder)kleding. sportschoenen, sandalen,  teenslippers, schoolspullen, ( stickers, pennen, potloden, schrijfen, A4 papier, wol, etc.) kunnen we dat ook meesturen. De dames en meisjes daar dragen geen korte rokken of korte broeken en het gaat natuurlijk om zomerkleding. De kleding wordt op de schoolmarkt verkocht, wat extra inkomsten voor de school oplevert.

Wij verzamelen ook medicijnen, (graag eerst in overleg met Christine) verband, pleisters en doosjes paracetemol. De medicijnen worden aan Dr ter Steege gegeven die een aantal maanden per jaar in Gambia verblijft en iedere dag een soort spreekuur aan huis heeft in het dorp waar hij woont. Wat hij ook heel goed kan gebruiken zijn de op recept voorgeschreven flesjes drinken ( bv Fresubin energy) om aan te sterken mits nog een lange poos houdbaar.

Als u wat spullen wil afgeven of iets wil vragen hierover, even bellen naar Christine: 0528 262110 of 0651360679.

Alvast bedankt,

Jeugd voor Gambia team